Wie meeloopt met de StoryTrail stadswandeling geniet van prachtige steegjes, pleinen en kerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen.
Wie meeloopt met de StoryTrail stadswandeling geniet van prachtige steegjes, pleinen en kerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Foto: Rachel de Liefde

Stadswandeling vol sagen en legenden in hartje Den Bosch

Historie

DEN BOSCH | Theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Den Bosch. Op zondag 7 en 14 november neemt een van de verhalenvertellers je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de hoofdstad van Brabant.

Wie meeloopt met de StoryTrail stadswandeling geniet van prachtige steegjes, pleinen en kerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over heiligen en schijnheiligen. Over dappere ridders. Over de duivel. En over de legendarische Bossche oeteltjes. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verteller de ene na de andere legende tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Den Bosch tijdens een unieke stadswandeling die je niet snel vergeet.

Reserveren

De wandeling begint op zondag 7 en 14 november om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts 14 euro per persoon (kind: 8,84 euro).