Margot Derks van het Loket Amateurkunst in gesprek met Jan de Rond van de Lokale Goede Doelengids.
Margot Derks van het Loket Amateurkunst in gesprek met Jan de Rond van de Lokale Goede Doelengids.

Loket Amateurkunst bij Huis73 in Den Bosch

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Huis73 droomt van een samenleving waarin iedereen, individueel of als groep, zich een leven lang kan blijven ontwikkelen. Ook het amateurveld maakt onlosmakelijk onderdeel uit van onze samenleving. 

Huis73 in Den Bosch is dé plek waar vragen, initiatieven, ideeën, informatie van en voor amateurkunstenaars verzameld en beantwoord worden. Ben je individueel of binnen een gezelschap of vereniging actief in de amateurkunst en kun je wel wat advies en ondersteuning gebruiken bij je bedrijfsvoering? Of wil je eens sparren met anderen? Dan ben je bij Huis73 aan het juiste adres. 

Loket Amateurkunst

Iedere donderdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur ben je van harte welkom in het Atrium van Huis73 aan de Hinthamerstraat 74 in Den Bosch. Collega’s Manita, Margot of Jane zitten dan voor je klaar en beantwoorden al je vragen op het gebied van bijvoorbeeld fondsenwerving, crowdfunding, vergunningen aanvragen en informatie over subsidiemogelijkheden. Onder het genot van een drankje volgt er eerst een kennismaking en vervolgens wordt er gekeken hoe ze ook jou verder kunnen helpen of wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. 

Praktische informatie

Je kunt het loket ook online vinden op www.huis73.nl/amateurkunst, of lid worden van de Facebook groep Huis73 Amateurkunst. Meer weten? Mail naar amateurkunst@huis73.nl, of bel met 073-6802976.