Wijkbewoners maken radio

DEN BOSCH | Bewoners van de Gestelse Buurt, Meerendonk en Minitopia zullen in november op vier zondagmiddagen live door hen zelf bedachte radioprogramma's maken en presenteren op de website www.radiodichterbij.nl. 
Op de zender brengen de bewoners de nieuwste weetjes over de wijk, de grootste talenten uit de buurt, de mooiste persoonlijke verhalen en natuurlijk de beste (lokale) muziek. Er zijn vier vaste programma's: Kinderuur met Edwin, Zuidlijn met Theo, Cindy's Muziek uit Zuid en Guido schuift aan. Radio Dichterbij biedt de wijkbewoners de ruimte om hun actieve betrokkenheid en inzet bij de buurt te vergroten.
De programma's werden ontwikkeld door en met een diverse en representatieve groep bewoners, van wie de kwaliteiten, talenten en krachten tijdens de uitzendingen maximaal worden benut. De live radio-uitzendingen zijn op de zondagen 7, 14, 21 en 28 november (telkens van 14.00 tot 17.00 uur) te beluisteren op www.radiodichterbij.nl. Ook kunnen de uitzendingen dan worden bijgewoond in de grote zaal van de Brede Bossche School Nieuw Zuid in Den Bosch.