'Eet met je hart' gestart: samen eten maakt alles mooier!

DEN BOSCH | Stichting Met je hart mag weer ontmoetingen organiseren voor kwetsbare ouderen. En daar zijn velen aan toe! Daarom presenteert de stichting vanaf deze week samen met de lokale horeca en foodondernemers de campagne 'EET met je hart'.

Uit eten gaan staat voor samen zijn, samen genieten en samen ondernemen. Liefde en vriendschappen vieren, genieten van elkaars gezelschap, lekker eten en een drankje. Voor veel zelfstandig wonende ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Met iedere bijdrage aan EET met je hart, organiseert stichting Met je hart 's-Hertogenbosch en Vught ontmoetingen voor ouderen in deze gemeentes. Zodat ook zij kunnen genieten van elkaars gezelschap tijdens een stamtafel of ontmoeting. Help mee en steun de campagne door van 1 november tot en met zondag 12 december bij een van de horecapartners of foodondernemingen te gaan uiteten en 1 euro te doneren.
De EET met je hart campagne wordt in Den Bosch en Vught omarmt door ruim 40 horecapartners en foodondernemers. Samen halen zij zo veel mogelijk geld op, zodat stichting Met je hart voor nog meer ouderen structureel het verschil kan blijven maken. Met als doel: lokaal gevoelens van eenzaamheid verzachten.