Het speelkleed is 115 x 175 centimeter groot met een anti-slip onderzijde, is makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar.
Het speelkleed is 115 x 175 centimeter groot met een anti-slip onderzijde, is makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Foto: City-Play

Steun je stad met hét speelkleed van Den Bosch!

Human Interest

DEN BOSCH | Ken jij een school, stichting, vereniging, opvang of een zorgcentra voor kinderen die wel wat steun kunnen gebruiken? Dan kun je hen helpen! City-Play, het bedrijf dat het speelkleed van Den Bosch heeft gemaakt, geeft een aantal speelkleden weg aan kind gerelateerde organisaties die het kunnen gebruiken!

Het speelkleed van de stad Den Bosch is, samen met lokale inwoners, op de kaart gezet door City-Play! Geen oubollig saai speelkleed meer maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Den Bosch. Je blijft er naar kijken.

Gratis speelkleed

City-Play wil van ieder verkocht speelkleed 1 euro weggeven in de vorm van het schenken van speelkleden aan een school, stichting, opvang, zorgcentrum voor kinderen, of een andere kind gerelateerde organisatie die volgens jou wel wat steun kan gebruiken.

Wat moet je doen?

Informeer diegene waarvan jij denkt dat die wel een speelkleed kan gebruiken. Die persoon kan dan contact opnemen met City-Play via roy@city-play.eu. Als de organisatie een kind/zorg gerelateerde organisatie is uit de stad Den Bosch dan stuurt City-Play één of meerdere speelkleden gratis toe.