De Oeteldonkse Carnavalender wordt uitgebracht in een beperkte oplage, maar je hoeft er niet voor in de rij te staan zoals voor 11-11.
De Oeteldonkse Carnavalender wordt uitgebracht in een beperkte oplage, maar je hoeft er niet voor in de rij te staan zoals voor 11-11.

Nieuw in Oeteldonk: de Oeteldonkse Carnavalender

Human Interest

DEN BOSCH | Voor de Oeteldonkers die jaarlijks moeite hebben met het aftellen naar de drie mooiste dagen, is er nu de Oeteldonkse Carnavalender. 

Dit is een soort adventskalender vol verrassende cadeaus, met 11 dagen aftelpret in aanloop naar het feest der feesten. Speciaal voor hen die het geduld niet op kunnen brengen en voor wie de tijd voorbij kruipt in aanloop naar carnaval.
Nederlanders zijn gek op adventskalenders. Niet gek dat ze de laatste jaren in alle soorten en maten verschijnen. Traditioneel met chocolade, maar ook met speelgoed en zelfs varianten met speciaalbier en cosmetica.

Aftelkalender in aanloop naar carnaval

Wat er nog niet bestond was een aftelkalender in aanloop naar carnaval. Tot nu, want nu is er de Oeteldonkse Carnavalender. Een grote box vol originele presentjes, speciaal gemaakt voor deze gelegenheid en nergens anders te koop. Bij elk presentje hoort een verrassend verhaal, wat staat beschreven op een bijbehorende scheurkalender. Hiermee kan je aftellen naar carnavalszondag. Het is een unieke Oeteldonkse beleving, die dienst doet als wachtverzachter en de voorpret in aanloop naar carnaval verdubbelt.

Online bestellen

De Oeteldonkse Carnavalender wordt uitgebracht in een beperkte oplage, maar je hoeft er niet voor in de rij te staan zoals voor 11-11. De kalender is vanaf nu te verkrijgen voor 3 x 11 euro via www.carnavalender.nl.