Het Noordbrabants Museum (foto) en Design Museum Den Bosch openen op zaterdag 13 november de deuren voor een gratis Museumavond.
Het Noordbrabants Museum (foto) en Design Museum Den Bosch openen op zaterdag 13 november de deuren voor een gratis Museumavond. Foto: Jan-Kees Steenman

Gratis naar het Noordbrabants Museum en Design Museum

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch openen op zaterdag 13 november de deuren voor een gratis Museumavond. Na de succesvolle eerste editie zijn beide musea van 19.00 tot 22.00 uur opnieuw gratis te bezoeken. 

Ervaar deze avond de tentoonstellingen over Salvador DalĂ­, Pablo Picasso, de subcultuur GOTH en Lucio Fontana in sfeervol avondlicht. Daarbij is er van alles te beleven tijdens een uitgebreid programma. Van een kunstenaarsgesprek, muziek tussen de kunst en bijzondere rondleidingen en lezingen aan toe.

Praktische informatie

De Museumavond op zaterdag 13 november duurt van 19.00 tot 22.00 uur en is voor iedereen gratis te bezoeken. Voor toegang tot de musea is het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht. Het vooraf reserveren van een ticket en het dragen van een mondkapje is niet noodzakelijk. De avond is geschikt voor het hele gezin. Kijk voor aanvullende informatie en het volledige programma op www.hnbm.nl en www.designmuseum.nl.