Wauw, de bonte theatertrein dendert PERRON-3 binnen!

ROSMALEN | Na een jaar van voorbereiding en wachten totdat het allemaal weer kan, loopt de Theatertrein op vrijdag 3 december dan eindelijk binnen op PERRON-3. 

In de trein zit een bont gezelschap met artiesten die muziek, dans, cabaret en vooral veel plezier gaan brengen. Een ware theaterbeleving voor allemaal. Stationschef Carel van den Heuvel (voorzitter HEVO) en conducteur Jim van Brakel heten alle inzittenden welkom en conducteur Jim leidt de aanwezigen door het middag- en avondprogramma heen. De muzikale leiding van het programma is in handen van Diana Huisman.

Het middagprogramma duurt van 14.30 tot 16.30 uur - met om circa 15.30 uur een pauze - en is vooral gericht op de wat ouderen onder ons. Dans-Balletstudio Geraldine opent het programma met twee dansnummers: The Locomotion en One Way Ticket. De DoYouRemember (DYR) band speelt daarna een aantal nummers. Daarbij treden zangeres Ingrid van Nieuwenhuizen en Friends 2 Remember op als solisten. Vervolgens is het tijd voor een humoristische act van Hans Eijkemans met zijn kleinkinderen Fenna en Janne. Laura de Bekker en pianist Edwin Schimscheimer brengen aansluitend hun liedjesprogramma ‘Van Dichtbij’. De DYR band speelt nog een serienummers met zang van de solisten en de grande finale is met de DYR-band en alle artiesten en deelnemers.

Het avondprogramma duurt van 19.30 tot 22.20 uur - met om circa 20.45 uur een pauze - en is meer gericht op de ‘jongere’ ouderen. Dans-Balletstudio Geraldine opent de avond op muziek van de DYR-band. De DoYouRemember band speelt vervolgens een aantal nummers. Daarbij treden zangeres Ingrid van Nieuwenhuizen en Friends To Remember op als solisten. Met backing vocals van Moyoy. Daarna volgt de humoristische Act van Hans Eijkemans met zijn kleinkinderen Fenna en Janne en Laura de Bekker en pianist Edwin Schimscheimer brengen hun liedjesprogramma ‘Van Dichtbij'. Hannah Kromodikoro - winnares van het Music Talent Event - zingt aansluitend twee nummers met de DYR-band. Grande Finale met alle musici, solisten, dansers en deelnemers

U kunt dit programma bijwonen door kaarten te reserveren, of af te halen bij PERRON-3 in Rosmalen. Een kaartje voor het middagprogramma kost 10 euro per stuk voor HEVO-leden en 12,50 euro voor niet-leden. Kaarten voor het avondprogramma kosten voor HEVO-leden 15 euro per stuk en 17,50 euro voor niet-leden.