Afbeelding
Foto:

‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent!

DEN BOSCH | Clowns die gekke streken uithalen, de levensgevaarlijke capriolen van acrobaten en de spreekstalmeester niet te vergeten die alles vlotjes aan elkaar praat. Als je eenmaal een voorstelling in het circus hebt bijgewoond, blijft dat je voor altijd bij. Deze ervaring gunnen wij – het team van de Bossche Omroep – eigenlijk alle inwoners van Den Bosch. Vandaar dat wij de komende weken een honderdtal vrijkaarten vergeven voor het Wintercircus in Den Bosch.

‘Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition’ biedt jong en oud de gelegenheid om het jaar 2021 bruisend af te sluiten, of het nieuwe jaar 2022 juist knallend te beginnen. Van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari zet het circus van de uit Boxtel afkomstige Erico en zijn collega-clown Marcel haar tent op in Den Bosch. Om preciezer te zijn op de parkeerplaats van Stadion de Vliert/Sportiom. Daar kunnen de inwoners van Den Bosch genieten van een serie betoverende voorstellingen, in een programma vol sfeer en beleving, spanning, sensatie en humor. Met gastoptredens van onder andere zanger John de Bever uit Den Bosch en presentator Jordy Graat. Kom genieten van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten niet te vergeten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent! 

Kaartverkoop gestart
De kaartverkoop voor Wintercircus Pallasso is inmiddels gestart! Tickets zijn nu al te bestellen op www.wintercircuspallasso.nl. Boek nu je tickets met wel 10 euro vroegboekkorting per ticket. Deze actie loopt tot 1 oktober. De organisatoren hebben er alvast enorm veel zin in. Als het aan hen ligt wordt het een magisch uiteinde en een betoverend begin!

Leuk bedrijfsuitje
Het spreekt voor zich dat 'The Magical Winter Edition' ook voor bedrijven uit Den Bosch en wijde omgeving een ideale gelegenheid is om de jaarlijkse kerstbijeenkomst of de traditionele nieuwjaarsreceptie eens in een ander, aansprekend jasje te steken. Kijk voor aanvullende informatie over zakelijke arrangementen en meer op www.wintercircuspallasso.nl.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding