Kandidatenlijst Rosmalens Belang gepresenteerd

ROSMALEN | Donderdagavond 18 november hebben de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen zicht aan de leden van Rosmalens Belang gepresenteerd. 

Deze concept kandidatenlijst is door de kandidatencommissie samengesteld en door het bestuur aan de ledenvergadering voorgelegd. Lijsttrekker Roy Geers: "Ik ben heel trots op deze lijst. Een mooie mix van sterke kandidaten met een groot hart voor onze wijken en dorpen.” Op de lijst staan 32 kandidaten met in de top een goede mix van ervaring, nieuw, jong, oud, man en vrouw.
Voorzitter Felix van den Nieuwenhuizen: "De kandidatencommissie heeft heel veel enthousiaste gesprekken met potentiële kandidaten gehad. Ieders ambitie, kennis en kunde is besproken en daarmee hebben we een sterke en diverse lijst kunnen samenstellen. Er ontstaat een mooi en fris team voor de komende jaren.”
De volledige lijst vindt u op www.rosmalensbelang.nl/kandidatenlijst-2022. In de ledenvergadering medio december wordt de kandidatenlijst ter vaststelling voorgelegd aan leden.