Agenda

Inloopochtend Taalhuis

Wil je beter Nederlands leren en heb je vragen over lesboeken of wil je oefenen? Kom dan naar de inloopochtend in het Taalhuis. Iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur bij Huis73 aan de Hinthamerstraat 72 in Den Bosch.

Klik & Tik 

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Of wil je met internet aan de slag? Volg dan de gratis computercursus Klik&Tik. Wel graag aanmelden. Iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur bij Huis73 aan de Hinthamerstraat 72 in Den Bosch. En iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur bij Bibliotheek Rosmalen aan de Hoff van Hollantlaan 1.

Digitaal Inloopspreekuur

Voor alledaagse vragen over digitale zaken kun je terecht bij het inloopspreekuur. Loop binnen en neem je tablet, mobiel of laptop mee. Tijdelijk wordt ook ondersteuning geboden bij het installeren van de corona-app. Iedere dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur bij Huis73 aan de Hinthamerstraat 72 in Den Bosch.

Taalcafé

Misschien begrijp je al veel Nederlandse woorden en zinnen, maar durf je nog niet goed een gesprek te voeren. Dan is het Taalcafé iets voor jou! Hier ontmoet je andere mensen die ook Nederlands willen leren. In een gezellige sfeer praat je met elkaar over gewone dingen. Wel graag aanmelden. Iedere woensdag van 10.00 tot 11.30 uur bij Huis73 aan de Hinthamerstraat 72 in Den Bosch.

Makkelijk Lezen

Bij de 'Makkelijk Lezen' groep lees en bespreek je samen Nederlandse boeken. Zo leer je nieuwe woorden en ontwikkel je gevoel voor taal. En je verbetert meteen je uitspraak. Er wordt op A2 niveau gelezen. Wel graag aanmelden. Iedere donderdag van 10.00 tot 10.30 uur bij Huis73 aan de Hinthamerstraat 72 in Den Bosch.

Belastingspreek-uur en Digisterker

Verder biedt Huis73 ook belastingspreekuren aan tijdens de aangifteperiode en de cursus Digisterker bij voldoende aanmeldingen. Kijk in de agenda op www.huis73.nl voor alle data en tijden.