Jongerencentrum hervat activiteiten

DEN BOSCH | In jongerencentrum Noord zijn Hambaken Connect en PowerUp073 voortvarend gestart met activiteiten. Als eerste richten ze samen met jongeren uit de wijk het jongerencentrum opnieuw in. Daarnaast zijn de leerlingen van het Koning Willem I College teruggekeerd voor 'Leren op Locatie'. Ook zijn de eerste activiteitengroepen van start gegaan en op korte termijn volgt een uitdagend en divers activiteitenprogramma voor alle jongeren uit de wijk.
In afwachting van de renovatie van het Calesthenicpark, is er afgelopen week een 'SportContrainer' geplaatst. Deze container is compleet ingericht voor een enorme variatie aan body workouts. De 'contrainer' is geschikt voor crossfit, bootcamp en krachttraining en staat er minimaal tot eind januari. Deze kan op elk gewenst moment worden gebruikt (24/7). Daarnaast presenteren de jongerenwerkers er vanaf deze week samen met ‘S-port speciale workouts voor jongeren.

Tentoonstelling Bert van de Kamp 

DEN BOSCH | Met originele interviewfragmenten, uitgewerkte OOR-artikelen, unieke OOR-memorabilia, exclusieve foto’s van onder meer Anton Corbijn en kunst uit Berts eigen collectie, biedt de expositie ‘Tribute to Bert van de Kamp’ een persoonlijke inkijk in het volwassen worden van de popjournalistiek van in Nederland. De opstelling in de Spiegelzaal van Willem Twee is ontworpen door oud-OOR vormgever Eric Schreurs en Frans Bevers, winnaar van de BNO Piet Zwart prijs in 2019. De tentoonstelling is tot en met 2 januari te zien in de Spiegelzaal van Willem Twee aan de Boschdijkstraat 100 in Den Bosch. Kijk voor openingstijden en meer info op www.willem-twee.nl.

RVC-avond gaat helaas niet door

ROSMALEN | Het Rosmalens Verenigingen Contact (RVC) had het voornemen op donderdag 2 december in het Rodenborch College haar jaarlijkse thema-avond te houden met onder andere de verkiezing van de Rosmalense Vrijwilliger en Jeugdvrijwilliger van 2021. De aangescherpte maatregelen en de verwachting dat het daar niet bij blijft, heeft het bestuur genoodzaakt de avond te annuleren. Het RVC zal dit jaar - binnen de gestelde maatregelen - op een bijzondere wijze de Rosmalense Vrijwilliger van het Jaar 2021 en de Jeugdvrijwilliger van het Jaar 2021 verrassen.