Winnaars SinterklaasSpeurpuzzel Bossche Omroep bekend

DEN BOSCH | Na jaren afwezigheid heeft de SinterklaasSpeurpuzzel dit jaar een geslaagde comeback gemaakt. Dat was meteen ook de strekking van de slagzin. 

Maar liefst 83 cijfers en letters zaten er de afgelopen weken verstopt in de Bossche Omroep. Dit leverde uiteindelijk de oplossing 'Terug van weggeweest puzzelen met cijfers en letters kan weer met dit SinterklaasSpeurspelfeest' op. Deze slagzin is verzonnen door Marianne Rijnenberg, jarenlang het vertrouwde gezicht van de Bossche Omroep in de Bossche binnenstad.
De lezers konden de afgelopen vier weken weer naar hartenlust speuren in de advertenties en de gevonden cijfers en letters noteren op het deelnameformulier. Daarop stonden ook heel wat lokale ondernemers die de actie hebben gesteund, onder andere door prijzen beschikbaar te stellen. Onze dank daarvoor.
De lezers van de Bossche Omroep hebben dit jaar weer massaal meegedaan en hun oplossingen ingestuurd! We hebben honderden deelnameformulieren mogen ontvangen. De prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Rest ons alleen nog iedereen te bedanken voor het meedoen en graag tot volgend jaar, want deze traditie houden we graag in ere. Fijne Sinterklaasavond allemaal!