Kandidatenlijst CDA vastgesteld

DEN BOSCH | Op de algemene ledenvergadering van 2 december hebben de leden van het CDA Den Bosch de eerste tien plekken van de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Voorzitter Jean Wiertz toonde zich zeer verheugd met de kopgroep van de kandidatenlijst. "We zijn erin geslaagd om een evenwichtige top-10 samen te stellen, met een gelijke verdeling van mannen en vrouwen en met een goede balans tussen mensen met ruime ervaring in de politiek en aanstormende talenten."
Marianne van der Sloot, die al eerder tot lijsttrekker was gekozen, is eveneens blij met het nieuwe team waarmee zij, samen met de CDA afdeling, de verkiezingen in gaat: ”Ik heb er heel veel zin in om met dit topteam aan de slag te gaan. Een mooie mix van nieuwe en vertrouwde gezichten uit heel 's-Hertogenbosch. Met de steun van onze leden. We hebben alles in huis voor een goede verkiezingsuitslag in maart!” Op de eerste tien plekken van de kandidatenlijst werden de volgende personen gekozen: 1. Marianne van der Sloot, 2. Freek van Genugten, 3. Marcel Ploegmakers, 4. Rachna Lipman, 5. Yvonne van Zaalen, 6. Ton van der Leest, 7. Kim Krabbers, 8. Ingrid van Zwambagt, 9. Bart Ophoff, 10. Iuri Martens.

Meet & Greet met Frank van Driel

DEN BOSCH | Zondag 12 december is kunstfotograaf Frank van Driel van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig in Museum Slager voor een Meet & Greet met bezoekers van zijn tentoonstelling ‘The Art of Perception'. Deze toont een selectie van het werk van deze internationaal bekende en gewaardeerde kunstfotograaf: eigentijdse stillevens en (naakt)portretten. In zijn werken combineert Frank van Driel beelden, lichtgebruik en symboliek van oude Hollandse en Vlaamse meesters met het heden. Zo is de expositie een intrigerend samenspel van antieke objecten en moderne mensen, vissen, bloemen en hedendaagse voorwerpen.
Frank van Driel woont in Vught. Zijn atelier ‘Het Pand' is gevestigd in een zeer oud pand in de Bossche binnenstad.
In de afgelopen week is ook het eerste fotoboek van Frank van Driel gepubliceerd: ‘to be frank'. Het boek is Museum Slager in te zien en te koop. In en voor Museum Slager zijn de coronamaatregelen van kracht. Reserveren vooraf en het tonen van een coronatoegangsbewijs bij binnenkomst zijn verplicht. Voor meer informatie en reserveren:
www.museumslager.com.