Iedereen die al een kaartje heeft gekocht voor het Wintercircus in Den Bosch, krijgt binnenkort bericht met aanvullende informatie.
Iedereen die al een kaartje heeft gekocht voor het Wintercircus in Den Bosch, krijgt binnenkort bericht met aanvullende informatie. Foto: Wintercircus Pallasso

Wintercircus in Den Bosch gaat helaas toch niet door

Human Interest

DEN BOSCH | Met het oog op de huidige coronamaatregelen zijn de voorstellingen van Wintercircus Pallasso - die gepland stonden van 17 december tot en met 9 januari op de parkeerplaats van stadion de Vliert in Den Bosch - geannuleerd. 

“Met pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten om het Wintercircus ook dit jaar niet door te laten gaan. De recent aangescherpte maatregelen maken het voor ons onmogelijk om de door ons met passie gemaakte voorstelling met nationale en internationale artiesten te kunnen spelen. Om mensen niet teleur te hoeven stellen, hebben wij de kaartverkoop voorlopig stopgezet, maar wij komen zeker terug”, benadrukt organisator Erik Verkooijen: “Iedereen die al een kaartje heeft gekocht, krijgt binnenkort bericht met aanvullende informatie. Wij vragen u nog even uw geduld te bewaren en willen u alvast hartelijk danken voor uw vertrouwen en steun. We hadden u graag in ons circus ontmoet, vermaakt en verwonderd. Wij wensen u alsnog een hele fijne decembermaand en een mooi en gezond 2022 toe. Hopelijk tot snel. Tot die tijd; pas goed op uzelf en op elkaar!”