Ad en Geert hopen dat de volgende kerstbal in uw boom er één van Stichting Wadduwa zal zijn. Toch een mooie kerstgedachte alvast...
Ad en Geert hopen dat de volgende kerstbal in uw boom er één van Stichting Wadduwa zal zijn. Toch een mooie kerstgedachte alvast... Foto:- Stichting Wadduwa

Stichting Wadduwa met open armen onthaald op de Helftheuvel

Human Interest

DEN BOSCH | De trouwe bezoeker van Winkelcentrum De Helftheuvel zal het ongetwijfeld zijn opgevallen. Iedere zaterdag staat er een kraam naast de Blokker met artikelen waarvan de opbrengst ten goede komt aan Sri Lanka. 

Oprichters Ad en Geert zijn inmiddels een begrip in Den Bosch en omstreken. Begonnen in de tijd dat Sri Lanka werd getroffen door een tsunami in 2004, zijn ze nog steeds actief. Want helaas is de situatie in Sri Lanka nog niet veel verbeterd - mede door de coronacrisis - en wordt het gebied aangemerkt als ‘zeer hoog risicogebied’. Dat heeft direct gevolgen voor de inkomens van veel gezinnen in het land. Uw aankoop bij Stichting Wadduwa komt direct bij deze gezinnen terecht. Zo verzorgt deze maandelijks een voedselpakket - en indien nodig medicijnen - voor 100 gezinnen. 

Met hart en ziel

Uiteraard werken Ad en Geert ‘met hart en ziel’ om er een succes van te maken. Maar ze staan er niet alleen voor. Zo is Cindy onlangs het team achter de kraam komen versterken. Modehuis de Bruin sponsort de plek in het winkelcentrum en huismeester Mohamed is iedere donderdag trouw van de partij om de voorbereidingen voor vrijdag te treffen. Ad en Geert nodigen u graag uit om op vrijdag, zaterdag of koopzondag (vanaf 09.00 uur) hun kraam te bezoeken. Het assortiment is recent aangevuld met sfeervolle kerstspullen. Meer informatie: www.wadduwa.nl.