Bram Vermeulen leeft voort onder de krullen van Thijs Boontjes en het publiek kan meegenieten. Te zien op 28 januari 2022 bij PERRON-3 in Rosmalen.
Bram Vermeulen leeft voort onder de krullen van Thijs Boontjes en het publiek kan meegenieten. Te zien op 28 januari 2022 bij PERRON-3 in Rosmalen. Foto: Jorah Sarah Photography

Thijs Boontjes brengt bij PERRON-3 ode aan Bram Vermeulen

Kunst en cultuur

ROSMALEN | Bram Vermeulen zong ooit: “Ik ben niet echt dood moet je weten, het is maar een lichaam dat ik achterliet. Dood ben ik pas als jij me bent vergeten”. Het is het beste bewijs dat de legendarische troubadour voortleeft in onze herinnering. Ook onder de krullenbol van Thijs Boontjes, die op 28 januari een ode aan hem brengt.

Volgens Thijs is het de hoogste tijd om de mooiste liedjes van Vermeulen weer in het theater te laten klinken. Zie dit concert als een zendingsdrang van een liefhebber. Een poging om al het goeds dat Bram muzikaal heeft nagelaten, niet glad te vergeten. Want Vermeulen, die heilig in reïncarnatie geloofde, is niet dood. Welnee, Bram leeft.

Over Thijs Boontjes

Thijs Boontjes zit muzikaal absoluut niet stil. Tot 2009 was hij toetsenist in de begeleidingsband van Anouk en was hij lid van de band King Jack. Tot 2019 speelde hij in de band van Douwe Bob. en sinds 2018 verzorgt hij met zijn band de muzikale omlijsting van het ‘Groot Dictee der Nederlandse Taal’ dat sindsdien op de radio wordt uitgezonden.

Praktische informatie

Thijs Boontjes zie je op 28 januari 2022 bij PERRON-3 in Rosmalen. Voor meer informatie en tickets: theateraandeparade.nl.