Het docententeam van MuzieklesDenBosch poseert voor de Sint-Jan. (Foto: Matthias van Middendorp)
Het docententeam van MuzieklesDenBosch poseert voor de Sint-Jan. (Foto: Matthias van Middendorp) Foto: Matthias van Middendorp

Muziekles op maat bij Huis73 in Den Bosch

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Muziek is voor iedereen. Bij Huis73 ben je aan het juiste adres voor een eerste muzikale kennismaking of als je juist verdieping zoekt. Samen met docenten en huisgenoten biedt Huis73 een uitgebreid en divers aanbod muzieklessen. Een van deze huisgenoten is MuzieklesDen Bosch. 

Bij MuzieklesDenBosch sta jij centraal: jouw muzieksmaak, jouw muzikale droom en jouw beleving van muziek is uniek. Aan de hand van de muziek die jij leuk vindt, gaan zij aan de slag met nuttige en leuke oefeningen om je techniek en skills te verbeteren. Misschien houd je van flink rocken, of maak je liever hiphop, popmuziek, klassieke- of musicalmuziek. De docenten zijn actief in de muziekwereld en hebben ruime ervaring met optreden. Zij vullen de lessen zó in, dat jij krijgt wat je nodig hebt. Kun je geen noten lezen? Geen probleem. De docenten passen de les helemaal aan op jouw niveau, leeftijd en achtergrond.

Verschillende lesmogelijkheden

MuzieklesDenBosch biedt verschillende lesmogelijkheden, zodat je altijd een vorm vindt die bij jou past. Zo is er naast de reguliere abonnementsvormen ook een groepsles-aanbod waarbij je 8 lessen volgt op een instrument of rond een thema. Kijk voor het volledige aanbod op www.muzieklesdenbosch.nl.

Optredens

Elk half jaar verzorgt MuzieklesDenBosch ook optredens, zodat jij kunt ervaren hoe leuk dit is. Tijdens deze optredens krijg je de kans een stuk van je muzikale reis te laten zien.