Andries Tunru is één van de vijf aanstormende cabaretiers van 'De Nieuwe Namen'. (Foto: Super Formosa)
Andries Tunru is één van de vijf aanstormende cabaretiers van 'De Nieuwe Namen'. (Foto: Super Formosa) Foto: Super Formosa

Vijf cabaretiers, één taak: het publiek in PERRON-3 laten lachen

Kunst en cultuur

ROSMALEN | De vijf cabaretiers Remy Evers, Victor Louis van Es, Andries Tunru, Marlon Kicken en Thijs Kemperink laten op 18 januari jouw lachspieren goed activeren tijdens ‘De Nieuwe Namen’. Ze hebben zich het snot voor hun ogen gewerkt om deze avond tot een succes te maken. Van Prins Carnaval en serieuze onderwerpen tot eerlijkheid en vlijmscherpe improvisaties. Het komt allemaal voorbij.

Theater aan de Parade vind het belangrijk om aanstormend talent een podium te geven. Deze vijf cabaretier staan op het punt om door te breken bij het grote publiek. Theater aan de Parade geeft ze een laatste zetje. Remy, Victor, Andries, Marlon en Thijs slaan de handen ineen en verzorgen samen een avondvullend programma met de leukste, grappigste en soms ook serieuze verhalen. Iedereen komt aan bod en ze nemen allemaal hun moment om te shinen. We stellen ze graag even voor:

Remy Evers

Hij won de Cameretten van 2019 en zal tijdens ‘De Nieuwe Namen’ zijn ideale wereld tonen. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was. Niet alleen zijn ouders vonden dat, ook andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Hij staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Ga mee op reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

Victor Luis van Es

Is de show van je favoriete cabaretier uitverkocht? Dan is daar ‘Plan B’: aanschuiven bij Victor Luis van Es. Een luchtige voorstelling waarin de cabaretier op zoek gaat naar de humor innen onderwerpen als het klimaat, oorlog, religie en zelfontwikkeling. Want hoe mooi is de wereld nu echt? Wat dit altijd al het plan? Wat was plan A en wat is in godsnaam plan B?

Andries Tunru

Andries haalt zijn psychologiediploma onder het stof vandaan en neemt zichzelf als welwillend onderzoeksproject om het mens-zijn eens nader onder de loep te nemen. Met slimme grappen, aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisatie ontleedt hij opgewekt zijn - en daarmee onze - binnenwereld. Want waarom is de half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan de Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? En wat doet het mentaal met je als je, om maar eens wat te noemen, de finale van ‘De Slimste Mens’ verliest van de Snollebollekes?

Marlon Kicken

Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Geen idee waarom. Meestal pakt hij die draad weer op na de show. Als jij tijdens zijn show ook de draad even kwijt bent, is dat geen probleem. Dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad. Mocht je het wel snappen… Please help Marlon! Deze is hij beter, leuker, mooier, sexyer en toch gewoon Marlon.

Thijs Kemperink

Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Maar kun je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen soms niet veel beter? Vind je de auto van de buurman wel zo mooi als je tegen zei? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw… Hij twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Een ding is zeker: Thijs is oprecht blij dat je deze avond samen met hem komt beleven!

Praktische informatie

Theater aan de Parade presenteert ‘De Nieuwe Namen’ op 18 januari bij PERRON-3 in Rosmalen. Info en tickets: theateraandeparade.nl.