Sinterklaas en zijn Pieten hebben dit jaar 80 kinderen uit Den Bosch verrast met een bezoek, een persoonlijk verhaal en passende cadeaus.
Sinterklaas en zijn Pieten hebben dit jaar 80 kinderen uit Den Bosch verrast met een bezoek, een persoonlijk verhaal en passende cadeaus. Foto: Kiwanis Club 's-Hertogenbosch

Sint vult dankzij Kiwanis Club 80 paar lege schoentjes in Den Bosch

Verenigingen

DEN BOSCH | Voor sommige kinderen is de kans dat Sinterklaas aan de deur klopt niet groot. Daarom heeft de Sint ook dit jaar weer met hulp van Kiwanis Club ‘s-Hertogenbosch 80 kinderen, die minder zorgeloos opgroeien, verrast met een bezoek, een persoonlijk verhaal en passende cadeaus. Want voor Sint en Kiwanis doet ieder kind ertoe!

De kinderen werden geïnventariseerd in samenwerking met lokale partners Farent, Quiet, Maatschappelijke Opvang Den Bosch en wijkteams. Kiwanisclub ‘s-Hertogenbosch regelt Sint en Pieten, koopt en verpakt alle cadeaus en verzamelt input voor het boek van de goedheiligman. Om deze actie financieel mogelijk te maken, bieden de Kiwanis leden betaalde bezoeken aan aan scholen, bedrijven en particulieren, waar gretig gebruik van wordt gemaakt.

Over Kiwanis Club

Kiwanis Club ‘s-Hertogenbosch - opgericht in 1983 - is een gemengde serviceclub met 25 leden tussen 35 en 80 jaar. Met meer dan 600.000 leden wereldwijd en 110 clubs in Nederland wordt invulling gegeven aan het motto ‘Fun, Friendship and Fundraising’. Samen willen zij een betere wereld creëren voor kinderen door projecten met impact.