Op zaterdag 20 november staken de leden van Rotary 's-Hertogenbosch Oost de handen uit de mouwen in Voedseltuin Villanueva.
Op zaterdag 20 november staken de leden van Rotary 's-Hertogenbosch Oost de handen uit de mouwen in Voedseltuin Villanueva.

Rotary Oost steunt Bossche Voedseltuin Villanueva

Verenigingen

DEN BOSCH | De Bossche Rotary Oost heeft met de Stichting Voedseltuin Villanueva afgesproken om deze drie jaar lang te steunen. 

De Rotary stelt in deze periode jaarlijks 2.000 euro beschikbaar stellen. Daarnaast steken de leden van de Rotary vier keer per jaar de handen uit de mouwen. Ze helpen dan bij het oogsten, bij het onkruid wieden en meer. 

Over Voedseltuin Villanueva

De Voedseltuin, gelegen aan de Vlijmenseweg in Den Bosch, is ontstaan in 2014. De Voedseltuin verbouwt en levert verse producten aan diverse instellingen in Den Bosch, waaronder de Voedselbank. De tuin wordt volledig gerund door vrijwilligers. Ton Heine, voorzitter van de Voedseltuin, is blij met de steun van Rotary ‘s-Hertogenbosch Oost. “De Voedseltuin kan niet bestaan zonder sponsoren en van tijd tot tijd wat hulp bij het oogsten/wieden is meer dan welkom”, aldus de voorzitter.

Over Rotary ‘s-Hertogenbosch Oost

Rotary ‘s-Hertogenbosch Oost is onderdeel van de internationale Rotary. De afdeling bestaat uit ongeveer 35 leden die vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen willen verbeteren. De Rotary ondersteunt diverse maatschappelijke doelen door het beschikbaar stellen van fondsen, middelen of andere hulp. Voor meer informatie www.rotary.nl/shertogenboschoost/.