De bibliotheek blijft ondanks de nieuwe lockdown gewoon open. Ook is er een online bibliotheek met e-books, luisterboeken en meer.
De bibliotheek blijft ondanks de nieuwe lockdown gewoon open. Ook is er een online bibliotheek met e-books, luisterboeken en meer.

Ook ruim aanbod e-books en luisterboeken bij Huis73

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Met het bibliotheekabonnement van Huis73 kun je meer dan alleen boeken lenen. Zo heb je ook toegang tot veel gratis online bronnen. En wist je dat er ook een online bibliotheek is?

Met je biebpas kun je gratis online kranten lezen, testen van de Consumentenbond raadplegen, maar ook boekrecensies en uittreksels van Nederlandstalige en buitenlandse literatuur lezen. Daarnaast kun je oefenen voor het theorie-examen van je rijbewijs en kunnen kinderen genieten van bekende (prenten)boeken die online worden voorgelezen via de Voorleeshoek en Bereslim.

Al deze handige bronnen kun je gebruiken in de bibliotheken van Huis73, maar je kunt ze ook vanuit huis raadplegen. Je logt dan in met het pasnummer en wachtwoord van je bibliotheekabonnement. Op de website van Huis73 vind je een overzicht van alle bronnen: www.huis73.nl/collectie-en-catalogus/Databanken.

E-books en luisterboeken

Ben je lid van de bibliotheek? Dan kun je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de Online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb. Kijk op onlinebibliotheek.nl voor alle informatie. En mocht je er niet uitkomen, dan helpen de medewerkers van Huis73 je graag.