Lucky Luuk is een stoer familie uitje voor iedereen die zin heeft om te lachen en zich te verwonderen. Deze familievoorstelling is te zien op zaterdag 12 maart bij PERRON-3 in Rosmalen. (Foto: Félice Hofhuizen)
Lucky Luuk is een stoer familie uitje voor iedereen die zin heeft om te lachen en zich te verwonderen. Deze familievoorstelling is te zien op zaterdag 12 maart bij PERRON-3 in Rosmalen. (Foto: Félice Hofhuizen) Foto: Félice Hofhuizen

PERRON-3 presenteert stoer uitje voor de hele familie: Lucky Luuk

Kunst en cultuur

ROSMALEN | Theaterknaller ‘Lucky Luuk’ is onderweg naar Rosmalen! Een stoere familievoorstelling (4+) met een western sausje. Op zaterdag 12 maart kun je bij PERRON-3 in Rosmalen komen genieten van deze theater-hit vol fysieke humor en handgemaakte special effects. 

Meneer Monster, de makers van onder andere ‘De Waanzinnige Boomhut’ komen met een klapper van een voorstelling, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. In Lucky Luuk verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen de drie stoere polder-cowboys zich een weg door hun verbeelding. Een fysieke actie-comedy, muzikaal omlijst door meerstemmige westernmuziek, vol met handgemaakte special effects. Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen. Een voorstelling om dorst van te krijgen.
Meneer Monster is een stoer, fris en bijzonder eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie.

Praktische informatie

Op zaterdag 12 maart is deze theater hit op de planken van PERRON-3 in Rosmalen te bewonderen! Meer info en tickets: theateraandeparade.nl.