“De harde lockdown is een harde boodschap voor ons allemaal. Om te horen, te vertellen en mee om te gaan", aldus burgemeester Jack Mikkers.
“De harde lockdown is een harde boodschap voor ons allemaal. Om te horen, te vertellen en mee om te gaan", aldus burgemeester Jack Mikkers.

Burgemeester Mikkers: ‘Help elkaar door deze lastige en moeilijke tijd’

Politiek

DEN BOSCH | De harde lockdown die demissionair premier Mark Rutte zaterdagavond voor heel Nederland heeft aangekondigd, is hard aangekomen. Zo ook op het stadhuis in Den Bosch.

Het college van de gemeente ’s-Hertogenbosch heeft kort na de persconferentie het volgende statement naar buiten gebracht. “De harde lockdown is een harde boodschap voor ons allemaal. Om te horen, te vertellen en mee om te gaan. Help elkaar door deze lastige en moeilijke tijd. Praat met elkaar en heb oog voor je buren, je collega’s, je naaste omgeving. Zo kunnen we voor elkaar zorgen. Want we willen samen het vastlopen van de zorg voorkomen”, aldus burgemeester Jack Mikkers namens het hele college. 

Nieuwe maatregelen

Op pagina 9 van de Bossche Omroep van deze week lees je een uitgebreid overzicht van alle nieuwe maatregelen die in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari in heel Nederland van kracht zijn. Zo geldt onder andere het dringende advies om tijdens de kerstdagen per dag niet meer dan 4 personen (vanaf 13 jaar) thuis te ontvangen. Ga ook maximaal één keer per dag bij anderen op bezoek. Op pagina 27 van deze krant vind je een aantal praktische tips om samen zo veilig mogelijk de feestdagen te kunnen vieren.