Frans en Annet Mutsaers uit Den Bosch West zijn vandaag - woensdag 22 december - vijftig jaar getrouwd.
Frans en Annet Mutsaers uit Den Bosch West zijn vandaag - woensdag 22 december - vijftig jaar getrouwd.

Hulde aan gouden bruidspaar uit Den Bosch

Ingezonden

DEN BOSCH | Vandaag - woensdag 22 december - had een groot feest moeten worden voor Frans en Annet Mutsaers uit Den Bosch. Al 50 jaar een gelukkig echtpaar, dat is natuurlijk niet iets wat je ongemerkt voorbij wil laten gaan. 

Feesten doe je samen! Met zoveel mogelijk familie en vrienden om je heen. Mensen die je liefhebben en die er mede voor hebben gezorgd dat al deze jaren zo mooi en bijzonder zijn geweest. Het grote feest zal nog even op zich moeten laten wachten, maar des te meer reden om Frans en Annet Mutsaers op deze manier eens flink in het zonnetje te zetten.

Als ze maar samen zijn

‘Op de dansschool in Waalwijk, 56 jaar geleden, leerden zij elkaar kennen en dit was het begin van een liefdevol leven samen. Zes jaar later, op 22 december 1971, stapten zij in het huwelijksbootje en verhuisden naar Den Bosch waar zij hun leven verder hebben opgebouwd. Met een gezin van 3 kinderen zijn zij inmiddels de apetrotse opa en oma van 7 kleinkinderen. In Den Bosch West zijn zij bekende gezichten en genieten ze nog dagelijks van de kleine dingen in het leven. Even naar de Helftheuvel, snel een terrasje pakken, lekker een weekendje weg... Als ze maar samen zijn, dan is het al snel goed. Een bijzonder echtpaar met het hart op de goede plaats. (Groot)ouders om trots op te zijn en wij wensen hen dan ook nog vele liefdevolle en gezonde jaren toe. Op naar het volgende lustrum! Veel liefs van jullie kinderen en kleinkinderen.’