"Deelnemers kunnen alle antwoorden online doorgeven, zodat wij precies kunnen zien wat de tussenstand is en wie de uiteindelijke winnaar wordt", aldus Sander Smeets van Hotel Central.
"Deelnemers kunnen alle antwoorden online doorgeven, zodat wij precies kunnen zien wat de tussenstand is en wie de uiteindelijke winnaar wordt", aldus Sander Smeets van Hotel Central. Foto: Henk van Esch

Hotel Central in Den Bosch presenteert Online PubQuiz

Human Interest

DEN BOSCH | Ondanks de lockdown pakt Hotel Central uit met een Online PubQuiz. Op vrijdagavond 7 januari kunnen alle Bosschenaren deelnemen aan de ‘New Years Online PubQuiz by Cé’. De presentatie is in handen van Luud Gieles. 

“Graag willen wij onze gasten nog iets bieden in deze rare tijden. Daarom organiseren wij een gezellige quizavond, geheel online te volgen via een livestream. Doel is om digitaal samen te komen en te genieten van wat wél kan”, vertelt Sander Smeets, F&B Manager van Hotel Central/Brasserie Cé. 

Prijzen winnen

Op de avond zijn diverse prijzen te winnen, onder andere een overnachting in het luxueuze penthouse van Hotel Central. In verschillende rondes wordt de kennis van de deelnemers getest. Sander Smeets geeft aan dat het doel is om weer samen te komen, want de avondgasten worden zo gemist. “Het leukste zou natuurlijk zijn als men hier is. Maar dat kunnen we nu helaas niet bieden. Daarom willen wij een mooie avond verzorgen, zij het dit keer digitaal. En Cé kan bij je thuis komen, want we verzorgen ook heerlijke borrelpakketten.”

Online aanmelden

Een kaartje is voor 10 euro online te verkrijgen via de website: www.hotel-central.nl. Daar vind je ook meer informatie over de borrelpakketten. Sander en zijn team zien de Bosschenaren weer graag verschijnen, al is het dan dit keer in een digitale variant!