Ollie houdt er niet van als andere katten ruzie maken. Daar krijgt hij stress van en dan trekt Ollie zich terug in zijn mandje.
Ollie houdt er niet van als andere katten ruzie maken. Daar krijgt hij stress van en dan trekt Ollie zich terug in zijn mandje. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: bange kater Ollie

Ingezonden

DEN BOSCH | Ollie is een lieve, rustige kater van 4,5 jaar oud. Hij vindt het erg leuk om te spelen. Alleen heeft hij het niet zo naar zijn zin in het kattenverblijf. Daardoor heeft hij last van stress.

Hij wordt elke keer bang als de andere katten ruzie maken. Hij duikt dan ineen en voelt zich niet prettig. Het liefst trekt hij zich dan terug in zijn mandje op de verwarming. Hij is zelf wel heel vriendelijk voor andere katten. Op momenten dat hij last heeft van stress, vindt hij het ook niet zo fijn om geaaid te worden. Als hij straks zijn eigen plekje heeft, komt dat vast goed. Want dat is wat hij nodig heeft, een rustig eigen plekje bij de verwarming. Op www.dierentehuisdenbosch.nl vindt u meer foto’s en info. Vergeet daar niet het filmpje van Ollie te bekijken. Heeft u een huis met een tuintje voor Ollie? Neem dan contact op met Dierentehuis Den Bosch op 073-6412417, of stuur een berichtje naar info@dierentehuisdenbosch.nl.