Activiteiten Geheugenhuis

Het Geheugenhuis in Huis73 aan de Hinthamerstraat in Den Bosch organiseert verschillende activiteiten die je geheugen fit houden. In januari/februari gaan onderstaande activiteiten weer van start (afhankelijk van de lockdown).

Beweeg je blij
Dansdocent Meta de Zeeuw nodigt je uit om vrij te bewegen op muziek, geïnspireerd op de methode van Andrew Greenwood. Een goed begin van de week. Iedere maandag van 10.00 tot 10.45 uur.

Meezingcafé
Samen met theatermaakster en muzikaal leider Lieve van Tuijl zing je bekende en nieuwe liederen. Heerlijk ontspannen en gezellig. Woensdag om de week van 11.00 tot 12.00 uur

Kleur je dag
Samen met illustratrice Saskia van Oversteeg, die bijzondere kleurplaten voor volwassenen maakt, geef je letterlijk kleur aan het Brabants erfgoed terwijl je ondertussen bijzondere verhalen en herinneringen ophaalt. Drie keer op donderdagmiddag.

Keramiek
Fijn samen aan de slag met keramiek op een rustig tempo en in een kleine groep onder leiding van een creatieve docent. Dag en tijd wordt nog bepaald.

Inloopmomenten
Het Geheugenhuis in Huis73 is geopend tijdens openingsuren van de bibliotheek. Op gezette momenten zijn er vrijwilligers en specialisten die je gericht verder kunnen helpen. Ontvangst door een gastheer/gastvrouw op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.
Inloopochtend Farent: iedere maandagochtend (mantelzorgconsulent iedere 3e maandag van de maand).
Inloopmoment Tao of Care: om de week op de donderdag.
Inloopmiddag Vivent (jonge mensen met dementie): maandelijks, gaat in februari van start.

Meedoen?
Spreekt een van bovenstaande activiteiten je aan? Vraag naar de flyer voor meer informatie, of kijk op www.huis73.nl/geheugenhuis. Kaartjes zijn te verkrijgen bij de klantenservice van Huis73 en ook online.

Vervoer nodig?
Wil je graag meedoen met de activiteiten van het Geheugenhuis in Huis73, maar heb je geen vervoer tot je beschikking? De Seniorenbus haalt je thuis op! Voor meer informatie over de Seniorenbus bel je met 06-13007660, of kijk eens op www.senioren-bus.nl.