De meiden van Damn Honey trekken het land door met hun bekende podcast.
De meiden van Damn Honey trekken het land door met hun bekende podcast. Foto: Damn Honey

DAMN, HONEY verruilt podcast voor podium in Den Bosch

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Er zijn maar weinig onderwerpen waar de twee feministen Nydia van Voorthuizen en Marie Lotte Hagen hun tanden niet in durven zetten. Ze bespreken alles én trekken het land in. Maandag 7 maart komen de dames in Den Bosch de boel op zijn kop zetten. Het wordt aangeraden om hier bij aan te schuiven want de show wordt niet opgenomen. Terugluisteren kan dus niet.

Het wordt een avond zoals je van ‘de honey’s’ gewend bent: gewapend met heel veel persoonlijke verhalen, een licht sarcastische instelling niet te vergeten, bossen okselhaar en tepelkwastjes. Marie Lotte en Nydia schoppen een flink aantal misvattingen over vrouw-zijn hard onderuit. Het olijke duo behandelt deze avond vragen uit de zaal én bespreekt de ups en downs in hun wervelwindcarrière als feministen. 

Het uitgangspunt van de dames? Kunnen doen waar je zelf zin in hebt. Ze behandelen alles waar je als vrouw mee te dealen hebt. Denk bijvoorbeeld aan fast fasion, dik zijn, cat calling, niet-moederschap, seksueel plezier, heteronormativiteit, abortus en nog véél meer. Dat alles precies zoals je gewend bent: schaamteloos eerlijk en met een (knetterharde) lach.

Praktische informatie

Damn, Honey zie je op 7 maart in HAL8 van de Brabanthallen. Kijk voor meer informatie en tickets op de website van Theater aan de Parade: theateraandeparade.nl.