De Bossche Yvonne Dijkstra heeft er mede voor gezorgd dat er op begraafplaats Orthen een prachtig theehuis is gerealiseerd.
De Bossche Yvonne Dijkstra heeft er mede voor gezorgd dat er op begraafplaats Orthen een prachtig theehuis is gerealiseerd.

Bossche Bol XL voor Yvonne Dijkstra uit Den Bosch

Ingezonden

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL is deze week voor Yvonne Dijkstra, één van de drijvende krachten achter het theehuis op begraafplaats Orthen. 

‘Graag wil ik Yvonne Dijkstra opgeven voor de Bossche Bol XL. Zij is mede-initiatiefnemer van Stichting Theelicht en heeft gezorgd dat er in het oude mortuarium op begraafplaats Orthen een prachtig theehuis is gerealiseerd. Zij is de laatste vijf jaar vrijwilligerscoördinator geweest voor de gastvrouwen die de bezoekers van de begraafplaats ontvangen met een warm onthaal, koffie en aandacht voor ieder die dat wil. Als voorzitter van de Stichting - en ik weet zeker namens alle gastvrouwen - gun ik haar deze Bossche Bol XL van harte. Ze blijft gewoon in het theehuis werken als gastvrouw en daar is iedereen heel blij mee’, aldus Hanny Roodnat-Savelkouls.

Aanmelden Bossche Bol XL

Wil jij iemand verrassen met een Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot? Geen hem of haar dan op via bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.