Bericht van de gemeente 's-Hertogenbosch.
Bericht van de gemeente 's-Hertogenbosch.

Grote verbouwing Koo-wijkplein De Kiek in Den Bosch

Human Interest

DEN BOSCH | Vanaf maandag 10 januari wordt Koo-wijkplein De Kiek aan de Dageraadsweg in Oost verbouwd. Tijdens de verbouwing is De Kiek gesloten. Inwoners kunnen voor informatie en advies terecht bij het Koo-wijkplein in de binnenstad. Vanaf half maart is De Kiek weer open.

De Kiek is een van de negen wijkpleinen van Koo. Het is een belangrijke voorziening voor inwoners in Oost. Zij kunnen hier terecht met vragen over bijvoorbeeld zorg, inkomen of wonen. Na de verbouwing is De Kiek brandveiliger en beter toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Kijk voor de actuele openingstijden van het wijkplein in de binnenstad en de andere wijkpleinen op www.kijkopkoo.nl/koo-wijkpleinen.

Inwoners van Den Bosch kunnen bij Koo terecht met vragen over onder andere zorg regelen, werken, jeugdhulp en vervoer. Medewerkers van Koo helpen met informatie en advies. Als het nodig is, verwijzen ze door naar de gemeente, het buurtteam of een andere organisatie die ondersteuning kan bieden. Inwoners kunnen Koo bereiken op een manier die zij zelf prettig vinden: bellen, mailen of langsgaan bij een van de wijkpleinen verspreid door de stad.