Een ode aan de legendarische rockband The Eagles zie je op vrijdagavond 11 maart in de Brabanthallen in Den Bosch.
Een ode aan de legendarische rockband The Eagles zie je op vrijdagavond 11 maart in de Brabanthallen in Den Bosch. Foto: MARK DAVID

Nederlands meest succesvolle tributeband brengt in Brabanthallen ode aan The Eagles

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | In het nieuwe jaar kun je weer genieten van al het moois dat op het programma staat bij Theater aan de Parade. Deze week tippen we je op een muzikale avond door Nederlands meest succesvolle tributeband: de Dutch Eagles. Je hoort hits van de Amerikaanse rockband The Eagles en pareltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek. 

Dutch Eagles is uitgegroeid tot de ultieme vertolker van het oeuvre en de sound van de legendarische Amerikaanse rockband The Eagles, hun invloeden, solowerk en hun genre-genoten. Met hun onovertroffen weergave van deze songs, zijn de heren van de Dutch Eagles hun gewicht in goud dubbel en dwars waard. Dus doe simpelweg je ogen dicht en smelt weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s van de Hollandse adelaren. Liefdevol gespeelde hits van hun grote Amerikaanse voorbeeld wisselen zij deze avond af met de juweeltjes van andere vertolkers van het west-coast-geluid. Met een kaartje voor ‘Gold’ heb je dan ook goud in handen.

Praktische informatie

Het concert van de Dutch Eagles zie je op vrijdag 11 maart in HAL8 van de Brabanthallen. Meer informatie en tickets vind je op de website van Theater aan de Parade: theateraandeparade.nl.