Beleef de gouden periode van de popmuziek met Nederlands meest succesvolle tributeband Dutch Eagles.
Beleef de gouden periode van de popmuziek met Nederlands meest succesvolle tributeband Dutch Eagles. Foto: MARK DAVID

Ode aan de Eagles in HAL-8: gouden periode popmuziek

Human Interest

DEN BOSCH | Na ruim 50 jaar laten de Eagles nog steeds menig rockhart kloppen. Nederlands meest succesvolle tributeband Dutch Eagles brengt op 11 maart een ode aan de legendarische rockband. In ‘Gold’ combineren ze de hits van de Eagles met de parels van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek. Het beloofd een avond met een gouden randje te worden!

Dutch Eagles zijn uitgegroeid tot de ultieme vertolkers van het oeuvre en de sound van de legendarische Amerikaanse rockband Eagles, hun invloeden, solowerk en hun genre-genoten. Trouwe fans weten dat de mannen van Dutch Eagles onvervalste muzikale goudzoekers zijn. De vondsten tijdens hun goldrush delen ze in ‘Gold’ met je. Liefdevol gespeelde hits van hun grote Amerikaanse voorbeeld wisselen zij deze avond af met de juweeltjes van andere vertolkers van het west-coast-geluid. Doe je ogen dicht en smelt weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s van de Hollandse adelaren.

Praktische informatie

‘Gold’ van Dutch Eagles beleef je vrijdag 11 maart om 20:00 uur in HAL-8 in de Brabanthallen. Voor meer informatie en tickets ga je naar theateraandeparade.nl.