Matvey Glukhovskiy verzorgt aanstaande zondag een optreden bij Podium Azijnfabriek aan de Triniteitstraat 19 in Den Bosch.
Matvey Glukhovskiy verzorgt aanstaande zondag een optreden bij Podium Azijnfabriek aan de Triniteitstraat 19 in Den Bosch.

Nieuw seizoen ‘Koffie bij de Piano’ gaat zondag van start

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Bij Podium Azijnfabriek in Den Bosch staat aanstaande zondag vanaf 11.00 uur het uitgestelde nieuwjaarsconcert van Koffie bij de Piano op het programma met als hoofdmenu een optreden van de jonge toppianist Matvey Glukhovskiy. De prelude wordt verzorgd door Jaydan Ordonez en de presentatie is in handen van Mylan Tran.

Al twintig jaar zien en horen we in ‘Koffie bij de Piano’ wat voor een geweldige aanstormende pianotalenten er wel niet zijn. En voor de uitgestelde start van het nieuwe seizoen - op deze eerste zondag van februari 2022 - staat er alweer een absolute kanjer klaar. Matvey Glukhovskiy komt uit Moskou en behaalde de hoogste onderscheidingen bij concoursen als solo-pianist en in ensemblespel. In 2019 behaalde hij de ‘Letter of Distinction’ van het Philadelphia International Music Festival. De jonge pianist studeert sinds 2020 aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Matvey Glukhovskiy: ‘Ik ben dankbaar voor de kans deel te nemen aan allerlei muziekactiviteiten in Nederland’.

Praktische informatie

Datum: zondag 6 februari. Aanvang: 11.00 uur. Entree kost 15 euro per persoon inclusief programmablad en consumptie en exclusief bestel-tarief. Toegangskaarten zijn nog te reserveren via de website: www.podia-klassiek.nl.