Als Lola je eenmaal kent, heb je een vriendin voor het leven!
Als Lola je eenmaal kent, heb je een vriendin voor het leven! Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: lieve Lola

Ingezonden

DEN BOSCH | Lola is een kruising Stafford van 9 jaar oud. Ze is in het dierentehuis terechtgekomen nadat haar baasje was overleden. 

Lola is een lieve hond die ook kan genieten van een knuffeltje. Mensen vindt ze top, zolang het maar niet te druk wordt. Met andere honden - en ook katten - heeft ze meer moeite. Omdat ze het niet zo heeft op drukte en snelle bewegingen, is rust en een rustig huisje voor Lola het fijnste. Als Lola je eenmaal kent, heb je een vriendin voor het leven! Ze heeft wel een kleine gebruiksaanwijzing waar rekening mee moet worden gehouden. Ze kan niet bij kinderen worden geplaatst. 

Ervaring met het ras

Lola zoekt een plekje in een één- of tweepersoons huishouden zonder andere huisdieren. Haar nieuwe baasje moet ervaring hebben met het ras en met honden met een gebruiksaanwijzing. Heeft u belangstelling voor Lola en heeft u het ‘forever home’ waar ze naar op zoek is? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over uw huishouden, woonsituatie en ervaring naar info@dierentehuisdenbosch.nl.