Carnavalsevenementen in Zandhazendurp geannuleerd

ROSMALEN | De geplande evenementen in Zandhazendurp, die onder verantwoording van Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval worden georganiseerd, komen door de huidige coronamaatregelen te vervallen.

Ook evenementen zoals de kinderfeesten die in de aanloop naar carnaval op de agenda stonden, zijn afgelast. Tijdens carnaval zelf - het weekend van 26 februari tot en met 1 maart - zal er ook geen intocht van de prins, kinderoptocht en carnavalsoptocht door de straten van Zandhazendurp trekken. En ook de evenementen die binnen in de horeca worden georganiseerd, zoals het groot carnavalsontbijt en het 55+ carnaval, komen helaas te vervallen.

De huidige maatregelen staan geen grote groepen mensen bij elkaar toe. Bij binnen evenementen moet je momenteel blijven zitten en daar leent het carnavalsfeest zich niet voor. Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval bekijkt nog of de kerkdienst die op carnavalszondag wordt gehouden wel online plaats kan vinden. Ook gaat deze de mogelijkheid bekijken of diverse evenementen verplaatst kunnen worden naar het voorjaar. Kijk voor het laatste nieuws op www.zandhazendurp.nl en/of www.facebook.com/zandhazendurp.