Stichting Still fotografie biedt familie van een ernstig ziek kind of ouder een gratis fotoreportage aan. De stichting is in heel Nederland actief.
Stichting Still fotografie biedt familie van een ernstig ziek kind of ouder een gratis fotoreportage aan. De stichting is in heel Nederland actief. Foto: Stichting Still Fotografie

Stichting Still Fotografie zorgt voor onbetaalbare herinneringen

Human Interest

REGIO | De landelijk opererende Stichting Still Fotografie biedt familie van een ernstig ziek kind of ouder kosteloos een fotoreportage aan. Ook verzorgt de stichting de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf de twaalfde week van de zwangerschap.

De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals bijvoorbeeld in de thuisomgeving en in sommige gevallen ook in de studio van Stichting Still Fotografie in Hardenberg. Voor ouders én voor ziekenhuizen wordt de fotografie altijd kosteloos uitgevoerd.

Steun de stichting

Stichting Still fotografie is werkzaam in heel Nederland dankzij de vrijwillige inzet van maar liefst 134 professionele fotografen met een hart van goud. De meest dierbare herinneringen legt de stichting met liefde en zonder financiële verplichtingen vast. Om ook andere gezinnen te kunnen blijven helpen in de toekomst, vraagt Stichting Still Fotografie je om - wanneer je dat kunt natuurlijk - een donatie te doen, of anders geld in te zamelen voor de stichting. Zo help jij de stichting om een gezin te helpen aan onbetaalbaar mooie herinneringen. Kijk voor aanvullende informatie op https://stichtingstill.nl/doneren.