Bericht van HEVO Rosmalen.
Bericht van HEVO Rosmalen. Foto:

HEVO hervat het programma met ruim aanbod activiteiten

Verenigingen

ROSMALEN | HEVO heeft haar activiteiten om bekende redenen lang stil moeten leggen of minimaliseren. Nu de maatregelen zijn versoepeld, kunnen de meeste activiteiten weer worden hervat. Dit tot grote vreugde van alle vrijwilligers natuurlijk! 

Dit voorjaar presenteert HEVO een groot aantal lezingen en bijeenkomsten die interessant zijn voor leden, maar waarbij ook niet-leden van harte welkom zijn. De toegang is gratis. Op dit moment gelden er nog restricties vanwege corona. Daardoor is vooraf aanmelden soms noodzakelijk. Hieronder volgt het programma tot en met maart 2022. 

Zondag 13 februari van 14.00 tot 17.00 uur ‘Live Band in De Ontmoeting’. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u genieten van het optreden van de Story Cover Band.

Maandag 14 februari 11.00 uur ‘Meer Bewegen’. Onder leiding van studenten van Fontys is er weer een programma in en rond de Beweegtuin van Kind Centrum ’t Ven. Verzamelen in De Ontmoeting.

Woensdag 16 februari van 09.30 tot 12.00 uur is het Repaircafé is weer open. Iedere 1e en 3e woensdag van de maand in de SJV-zaal van Kind Centrum ’t Ven.
Zondag 20 februari van 14.00 tot 16.00 uur lezing De Ontmoeting over carnaval door Rob van de Laar. Een schets van ontstaan, historie en traditie. Vooraf aanmelden: mechelineheijmans@hotmail.com.

Zondag 20 maart van 14.00 tot 16.00 uur lezing in De Ontmoeting over leven en werk van Piet Mondriaan door Christ School. Vooraf aanmelden: c.tousain@ziggo.nl.

Dinsdag 22 maart van 14.00 tot 16.00 uur lezing in De Kentering over Troost en Troosten door Huub Schumacher. Een bloedserieus maar ook fascinerend onderwerp.

Dinsdag 22 maart om 19.30 uur lezing in De Ontmoeting over de Baltische Staten door Marie-Thérese Ter Haar. Er kunnen maximaal 60 mensen deelnemen. Daarom moet u een kaartje halen in De Ontmoeting.

Woensdag 30 maart om 19.00 uur lezing in het Parochiehuis naast de Lambertuskerk in Rosmalen over het Jodendom door rabbijn Corrie Zeidler. Er kunnen maximaal 60 mensen deelnemen. Kaartjes verkrijgbaar bij de kerk en in De Ontmoeting.

Meer informatie over deze en andere activiteiten kunt u vinden op www.hevorosmalen.nl.