ROS Radio en ROS TV-Krant willen de pijn voor de verstokte carnavalsvierder graag verzachten met een uitgebreide programmering tijdens het komende carnavalsfeest.
ROS Radio en ROS TV-Krant willen de pijn voor de verstokte carnavalsvierder graag verzachten met een uitgebreide programmering tijdens het komende carnavalsfeest.

Vier dagen lang carnaval op ROS Radio en ROS TV-Krant

Human Interest

ROSMALEN | Ook dit jaar wordt carnaval in Zandhazendurp vanwege corona niet gevierd zoals we graag zouden willen. Voor velen een teleurstelling. ROS Radio en ROS TV-Krant gaan die pijn wat verzachten voor de verstokte carnavalsvierder. 

Op 26, 27, 28 februari en 1 maart start op ROS Radio om 13.00 uur de carnavalsprogrammering. Tussen 13.00 en 15.00 uur is er ‘Twee uurkes Zandhazendurps Carnaval’ met Corrianne van Hassel en Hans Breuer. Je hoort dan oud-prinsen, winnaars van de Hannus d’n Heiboer trofee en vele anderen die het Zandhazendurps Carnaval gemaakt hebben tot wat het is. Van 15.00 tot 16.00 uur is het tijd voor ‘Satisfaction Boerderij Carnavals hits’. Theo Pennings en Rini Timmers nemen je mee terug naar de carnavalsmiddagen bij Satisfaction in de Schoolstraat. Tussen 16.00 en 17.00 uur kun je luisteren naar ‘Achter de Muziek aan’ met René Holweg. 

De carnavalsplaat en zijn verhaal

Speciaal voor de trouwe luisteraars brengt ROS Radio tussen 13.00 en 15.00 uur ‘De carnavalsplaat en zijn verhaal’. Een luisteraar vertelt daarin een mooie herinnering aan een bepaalde carnavalsplaat en deze wordt ook gedraaid. Buiten deze programmering om hoor je de leukste carnavalsmuziek. 

Programma ROS TV-Krant

Op ROS TV-Krant zijn onder andere inzendingen en opnames te zien van de Zandhazendurpse clubkes. ROS TV-Krant vind je op Ziggo kanaal 43 en Trined kanaal 532. ROS Radio is te beluisteren op Ziggo kanaal 43, Trined kanaal 532 en op www.ros-radio.nl.