Na een lange tijd in lockdown te hebben gezeten, is het weer leuk om op de hoogte te blijven van de laatste creatieve trends!
Na een lange tijd in lockdown te hebben gezeten, is het weer leuk om op de hoogte te blijven van de laatste creatieve trends!

Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen in de Brabanthallen

Human Interest

DEN BOSCH | Tot voor kort was het nog spannend of de Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen wel weer mochten plaatsvinden. Gelukkig kunnen hobbyisten vanaf donderdag 17 tot en met zaterdag 19 februari weer gaan shoppen in Hal 1 van de Brabanthallen.

Deze beurs is niet alleen leuk voor kaartenmakers, maar ook voor allerlei andere hobby’s zoals diamond painting, haken, breien, scrapbooking, journalling, stempelen en meer. Na een lange tijd in lockdown te hebben gezeten, is het weer leuk om op de hoogte te blijven van de laatste creatieve trends! Er zijn weer heel veel nieuwe materialen en producten op de beurs te vinden, met daarnaast tal van gezellige workshops.

Praktische informatie

De Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 8,50 euro. Kinderen tot en met 12 jaar gratis. Er rijden pendelbussen tussen het Centraal Station en de Brabanthallen voor 2,50 euro per persoon (retour). Kijk voor meer informatie op www.knotsgekkehobbyenkaartendagen.nl.