'Harrie neemt de benen' is een spiksplinternieuwe topkomedie waarin Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant laat zien.
'Harrie neemt de benen' is een spiksplinternieuwe topkomedie waarin Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant laat zien. Foto: Lesley Pols

Jon van Eerd komt naar Den Bosch met nieuwe topkomedie: ‘Harrie neemt de benen’

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Hè, hè, eindelijk. Harrie Vermeulen is terug! En hóé. Het tikkeltje chagrijnige (maar o, zo grappige) alter ego van acteur en zanger Jon van Eerd kan niet wachten om – samen met zijn topcast! – het podium te bespringen en de hele familie te laten bulderen van het lachen. 

Harrie Vermeulen heeft de afgelopen jaren al heel wat avonturen meegemaakt. Hij was eigenaar van een camping, accountant op een privé-jacht en herbergier in de middeleeuwen. In ‘Harrie neemt de benen’ zijn Harrie en neef Barrie politieagent en krijgen ze de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Tipje van de sluiter: zonder het te melden trekken de twee stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna-collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat ze per ongeluk een hele pot viagra slikken…

Leukste komedie van het seizoen

In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast met Arie Cupé, Joey Schalker en Margo Dames brengt hij Harrie in de meest onmogelijke situaties. ‘Harrie neemt de benen’ is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. Misschien wel de leukste komedie van het seizoen!

Jon van Eerd komt op 14 april naar de Brabanthallen. Tickets & info: www.theateraandeparade.nl.