Met 28 albums op zijn naam is Frank Boeijen niet weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.
Met 28 albums op zijn naam is Frank Boeijen niet weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Foto: Karoly Effenberger

Frank Boeijen komt in april naar de Brabanthallen in Den Bosch

Human Interest

DEN BOSCH | Met zijn onmiskenbare stem, een setlijst vol hits en grandioze band staat Frank Boeijen binnenkort eindelijk weer in Den Bosch op het podium! 

Tijdens zijn nieuwste theatertournee put Frank Boeijen uit een omvangrijk oeuvre: van ‘Kronenburg Park’, ‘Zeg me dat het niet zo is’ en ‘Zwart Wit’ tot recenter materiaal. Voor elke nieuwe tour vindt de zanger zich muzikaal opnieuw uit. Met gedurfde liedjeskeuzes en verrassende arrangementen: klein en fragiel, dan weer groots en meeslepend.

Frank Boeijen schept op de bühne een zinnenprikkelende wereld, waarin het als publiek heerlijk toeven is. De liedjes bepalen het tempo, de stijl en de emotie. En hiervoor heeft hij zeer getalenteerde wapenbroeders om zich heen verzameld. Samen gaan zij op een muzikale zoektocht vol sentiment, om uiteindelijk bij die ene poëtische waarheid te komen: ‘Niets is volmaakt’. Behalve dit muzikaal avondje uit natuurlijk. 

De Nijmeegse zanger en liedjesschrijver was één van de eerste Nederlandse popartiesten die het theater in ging, de beste ambiance voor zijn meeslepende melodieën. En dat geldt nu nog steeds!

Boeijen komt op 13 april naar de Brabanthallen. Tickets & info: 
www.theateraandeparade.nl.