Uniek Sporten de Meierij en BrabantSport Fonds verwezenlijken sportdromen van mensen met een beperking of aandoening. Je kunt jouw of iemand anders sportdroom insturen via unieksportenbrabant.nl/sportdromen.
Uniek Sporten de Meierij en BrabantSport Fonds verwezenlijken sportdromen van mensen met een beperking of aandoening. Je kunt jouw of iemand anders sportdroom insturen via unieksportenbrabant.nl/sportdromen. Foto: Shutterstock

Heb jij (of ken je iemand) met een sportdroom?

Sport

DEN BOSCH | Mensen met een beperking of aandoening verdienen net als ieder ander de kans om te sporten en bewegen. Helaas is dat niet altijd zo vanzelfsprekend. Regelmatig hebben mensen, jong en oud, wel een sportdroom, maar vinden ze het lastig om die te realiseren. Met het project ‘Sportdromen’ wil Uniek Sporten de Meierij dit doorbreken. 

Heb jij (of ken jij iemand met) een beperking of aandoening en wil jij sporten met een prothese of bijvoorbeeld graag fietsen of hardlopen met begeleiding. Ga naar: unieksportenbrabant.nl/sportdromen. Je kan tot 20 maart die sportdroom van jou of iemand anders insturen! 

Iedereen kan bewegen

“Met steun van het BrabantSport Fonds kunnen we nu vier Brabanders met een beperking of aandoening in deze regio blij maken door hun sportdroom te verwezenlijken.”, vertelt Luc van Eerd, beweegcoach bij Uniek Sporten de Meierij. “Samen gaan we op zoek naar de sportdromen, ook in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Iedereen vanaf 5 jaar met een beperking of aandoening, die graag iets wil doen of meer wil bereiken op het gebied van sporten of bewegen, maar daarbij drempels ervaart, kan meedoen. Met het project willen we dat doorbreken en laten zien dat iedereen kan bewegen!”

Praktische informatie

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het invullen? Mail naar info@unieksportenbrabant.nl, of bel met 06-38332276.