Bericht van HEVO Rosmalen.
Bericht van HEVO Rosmalen.

Slim op pad met smartphone dankzij HEVO Rosmalen

Verenigingen

ROSMALEN | Even een rondje wandelen of een mooie fietsroute maken? Pak uw smartphone er eens bij en maak zelf een mooie route, zoek op waar u lekker kunt lunchen, of zoek op wat u onderweg tegenkomt. Welke vogel maakt dat geluid, of wat voor boom staat er naast dat pad?

In de presentatie ‘Slim op pad’ die HEVO Rosmalen op vrijdagmiddag 4 maart van 14.00 tot 15.30 uur presenteert in De Ontmoeting aan de Tulpstraat 2-4 in Rosmalen, wordt u stap voor stap uitgelegd hoe ook u slim op pad kunt gaan met uw smartphone. U krijgt deze middag onder andere een aantal handige hulpmiddelen te zien over plaatsbepaling en het plannen van wandel- of fietsroutes. Ook wordt u gewezen op een aantal leuke en/of nuttige apps die u kunt downloaden voor als u te voet of op de fiets onderweg bent en u krijgt tenslotte informatie over een voor velen nieuwe hobby: geocaching.

Aanmelden

Wilt u deze presentatie bijwonen, meld u dan op tijd aan bij Annette Gladdines op telefoonnummer 06-20356366, of per mail via agladdines@home.nl. Deelname is voor iedereen gratis. Koffie en thee kunt u ter plaatse afrekenen.