Deze foto is gemaakt tijdens de live-streamvoorstelling ‘Cacao de Musical’. Muziektheater Spetter speelde deze in het seizoen 2019-2020.
Deze foto is gemaakt tijdens de live-streamvoorstelling ‘Cacao de Musical’. Muziektheater Spetter speelde deze in het seizoen 2019-2020. Foto: Muziektheater Spetter

Muziektheater Spetter in Den Bosch speelt ‘De Vliegende Hollander’

Verenigingen

DEN BOSCH | Muziektheater Spetter speelt door en hoe! Nu het weer mag, zijn de voorbereidingen voor de nieuwe voorstellingen van de jeugdgroep in volle gang. Dit jaar brengt deze een eigen musical op de planken over de vloek van ‘De Vliegende Hollander’.

Deze eigentijdse en avontuurlijke musical is geschreven door Marc van Creij en Nina van den Heuvel. De voorstelling gaat over een groepje kinderen dat op het strand aangespoelde spullen vindt, die afkomstig lijken te zijn van de Vliegende Hollander. Wat doe je dan als kind? Juist ja, dan ga je op avontuur. De grote vraag is: krijgen zij het voor elkaar om de vloek op te heffen?

Ideaal moment om in te springen

Tijdens de lockdown heeft er van alles geborreld in het hoofd van het creatieve team van Muziektheater Spetter. Er zijn ideeën uitgedacht en plannen gemaakt. Nu is het tijd om deze uit te gaan voeren. Bij de jeugdgroep zijn de eerste rollen verdeeld, toch zijn er nog enkele rollen die ingevuld moeten worden. Heb jij altijd al in een ècht theater willen spetteren? Willen zingen, dansen en acteren in een eigen musical met alles erop en eraan? Dan is dit het ideale moment om in te springen! Muziektheater Spetter repeteert iedere woensdag van 15.30 tot 17.00 uur in De Bombarst aan de Papenhulst 24 in Den Bosch.

Schrijf je in

Meer info of direct inschrijven: https://muziektheaterspetter.nl/inschrijfformulier/.