Carnavalsmis in de Sint-Jan

DEN BOSCH | De Carnavalsmis in de Sint-Jan gaat door. Samen met de Oeteldonkse Club is besloten om carnavalszondag op traditionele wijze te beginnen. De versoepelingen die bekend gemaakt zijn, maken dit mogelijk. De Sint-Jan opent op zondag 27 februari haar deuren om de Oeteldonkers te verwelkomen. De feestelijke Carnavalsmis begint om 09.00 uur.

Gratis yogalessen in de Graafsewijk 

DEN BOSCH | Nieuwsgierig naar Yoga? Silke en Christel en zitten in het derde en tevens laatste jaar van hun yogaopleiding. In maart willen ze graag 4 gratis yogalessen aanbieden op woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur in Buurthuis Graafsewijk-Noord aan de Lucas van lendenstraat 27 in Den Bosch. Mocht je nog geen yogamatje en/of kussentje hebben, dan zijn er een aantal beschikbaar. Aanmelden voor deze yogalessen kan via silkejongmans@hotmail.com.

Oproep voor kunstenaars

ROSMALEN | Na twee jaar keert de jaarlijkse kunstmarkt in mei in het gezellige centrum van Rosmalen weer terug. Je waant je op zondag 15 mei van 12.00 tot 17.00 uur in Franse sferen, een klein Montmartre! Dankzij de versoepelde coronamaatregelen slaan KuBra-Art en de ondernemers de handen ineen. Zij pakken extra groot uit en toveren het centrum om tot de karakteristieke Parijse kunstenaarsbuurt! Wil je als kunstenaar hier onderdeel van zijn, dan kun je een stand huren. Meer informatie hierover staat op www.stichtingkubra.nl, of mailen naar stichtingkubra@gmail.com.

Boekpresentatie in kerk Engelen

ENGELEN | Vandaag (woensdag 23 februari) verschijnt de bundel ‘Inspiratie Onderweg'. Onderweg is er altijd wel wat te beleven. Frits Kool uit Engelen en zijn vrouw Joke reizen graag. Vaak in Nederland, maar ook verder weg, zoals bijvoorbeeld in Turkije en Indonesië. Over belevenissen met een religieus of kerkelijk tintje schrijft hij berichten voor het kerkblad van de Protestantse Gemeente in Engelen. In de bundel ‘Inspiratie Onderweg' zijn ruim dertig van deze columns verzameld. Het eerste exemplaar van de bundel wordt vandaag om 11.00 uur tijdens de open herberg in de Oude Lambertuskerk van de Protestantse Gemeente Engelen aangeboden aan het oudst aanwezige gemeentelid.