Theater aan de Parade haalt de Formule 1 naar Den Bosch met Rob Kamphues en Tom Coronel.
Theater aan de Parade haalt de Formule 1 naar Den Bosch met Rob Kamphues en Tom Coronel.

Het Formule 1-circus komt weer naar Den Bosch

Sport

DEN BOSCH | Tijdens het Formule 1 seizoen van 2021 levert Nederland voor het eerst een kampioen op het wereldtoneel: Max Verstappen. Met het nieuwe Formule 1 seizoen voor de deur, is het tijd om door te praten over dit fenomeen. Theater aan de Parade geeft Formule 1 kenners Rob Kamphues en Tom Coronel een podium om te praten over de gloednieuwe verhalen achter de schermen van deze populaire autosport. Op 10 maart geven zij een korte opfriscursus voordat alle remmen losgaan in Bahrein. 

Circuits, DRS, safety car, crashes, Lewis Hamilton en natuurlijk Max Verstappen. Nooit eerder was de Formule 1 in Nederland zo populair als het afgelopen jaar. Massaal keken we naar de Grand Prix in Zandvoort en naar hoe ‘onze’ Max Verstappen in Abu Dhabi de wereldtitel in de wacht sleepte. Genoeg stof om over te praten dus. Na het succes van de eerste voorstelling van Rob Kamphues en Tom Coronel kon een vervolg niet achterblijven.

Rob Kamphues, presentator van alle tv-uitzendingen rondom de Formule 1, verteller, cabaretier en parttime autocoureur neemt het publiek mee in de bijzondere verhalen van de autosport. Van ‘grid’ tot ‘grindbak’ en van ‘undercut’ tot ‘poleposition’. De avond wordt pas echt compleet met de aanwezigheid van Tom Coronel. Hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 nét niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden mee, zoals Formule 1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa.

Verwacht een avond vol vuurwerk met vaste onderdelen zoals een quiz met de zaal en het spelen op professionele race-simulatoren. Iemand uit de zaal mag het opnemen op een racesimulator tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur die nog nooit is verslagen en met wie een live-verbinding wordt gelegd vanuit een geheime locatie.

En natuurlijk gaat het over Max Verstappen. De 23-jarige coureur van Red Bull Racing liet heel Nederland op het puntje van de stoel zitten tijdens de zenuwslopende laatste ronde in Abu Dhabi. Maar hoe komt het dat Max zo goed is? Is hij de beste van allemaal en is hij als coureur beter dan pakweg Kamphues en Coronel samen? Rob en Tom gaan het allemaal bespreken en nemen het publiek mee in hun slipstream. Vizier omlaag, klaar voor de start: de heren gaan volle kracht vooruit. 

Kaartverkoop en meer info
Meer info over het Grote Grand Prix Circus 2 en tickets zijn te koop via www.theateraandeparade.nl.