Zaterdag neemt dansschool Dream Dance haar intrek in het nieuwe onderkomen aan de Dorpsstraat 73 in het centrum van Rosmalen.
Zaterdag neemt dansschool Dream Dance haar intrek in het nieuwe onderkomen aan de Dorpsstraat 73 in het centrum van Rosmalen.

Open huis dansschool Dream Dance in nieuw onderkomen

Verenigingen

ROSMALEN | Op zaterdag 5 maart neemt dansschool Dream Dance haar intrek in het nieuwe onderkomen aan de Dorpsstraat 73 in het centrum van Rosmalen. Om 13.30 uur wordt de dansschool in het bijzijn van wethouder van cultuur Mike van der Geld officieel geopend met de onthulling van het logo op het pand. 

Het lint wordt doorgeknipt door 4 leerlingen van het eerste uur die al 13 jaar bij Dream Dance dansen. Uiteraard mag dans niet ontbreken en met een eigen, originele choreografie van Daphne Brok (eigenaar en hoofd van de dansschool) is de opening compleet. Gedurende de rest van de middag zijn er doorlopend optredens van de selectiegroepen in de studio’s van de dansschool.

Dream Dance is een bruisende dansschool die lessen in 13 verschillende stijlen aanbiedt. Van klassiek ballet en moderne dans, streetjazz, tot hiphop. En voor alle leeftijden. Van peuters tot volwassenen en met ook een aantal lessen specifiek voor jongens. Het open huis van Dream Dance is van 12.00 tot 16.00 uur.