Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie en (kunst)geschiedenis.
Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie en (kunst)geschiedenis.

Start leesclub (moderne) literatuur in Den Bosch

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, presenteert Senia binnenkort een informatiebijeenkomst in Huius74.

In Den Bosch gaat binnenkort een nieuwe leesclub (moderne) literatuur van start. In Bibliotheek Huis73 is op donderdagmiddag 17 maart een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor graag in contact willen komen met andere liefhebbers. 

Over Senia

Senia is dé landelijke organisatie van leesclubs en muziekluisterclubs. Verspreid over het hele land delen leden in ruim 1500 clubs hun interesse voor lezen. Senia helpt bij het vinden of oprichten van deze clubs. Bovendien biedt Senia handige keuzelijsten en inspirerende leeswijzers. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website: www.senia.nl.

Praktische informatie

Belangstellenden zijn welkom op donderdag 17 maart om 13.30 uur in de Bibliotheek in Huis73 aan de Hinthamerstraat 72 in Den Bosch. Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk in verband met eventueel nog geldende coronamaatregelen. Dat kan door een mail te sturen naar info@senia.nl of huber.windhorst@senia.nl.