Acht kunstenaars tonen hun visie op de huidige tijd

DEN BOSCH | Vanaf vrijdag 4 maart is de expositie 'INZICHt' te zien in Kunstruimte de Melkfabriek in Den Bosch. De leden van kunstenaarscollectief Neo Volente Art willen met deze expositie inzicht geven in hoe zij de wereld op dit moment beschouwen. 

In deze tijd wordt er een groot beroep gedaan op onze innerlijke kracht. Evenwel is het van wezenlijk belang ook de verbinding met de buitenwereld in stand te houden. In deze expositie heeft iedereen hier individueel haar werk op gebaseerd. En heeft deze inspiratie vorm gekregen in beeld en installaties. Den Bosch heeft de primeur, want in Kunstruimte de Melkfabriek wordt dit werk voor het eerst gezamenlijk geƫxposeerd. Kijk voor meer informatie over dit kunstenaarscollectief op de website: www.neovolente-art.nl.

De expositie is te bezichtigen van 4 tot en met 13 maart 2022 en wel op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur in Kunstruimte De melkfabriek aan de Guldenvliesstraat 4H in Den Bosch. Voor meer info: kunstruimtedemelkfabriek.home.blog.